Despre noi

“Ramus” – evaluare excelentă pentru toți parametrii controlați

„RAMUS” este un laborator dotat modern, în care se folosesc echipamente moderne și consumabile de cea mai înaltă calitate. O garanție pentru aceasta este participarea laboratorului de diagnostic medical „RAMUS” la toate sistemele naționale de control extern, precum și la o serie de cele internaționale și primește întotdeauna o evaluare excelentă pentru toți parametrii controlați.

peste

ramura proprie pentru prelevare

si

laboratoare centrale din tara

mai mult de

specialisti cu studii superioare medicale

deja de

De ani de zile, am servit impecabil, cu grijă și diligență

Misiunea noastră

Misiunea noastră este ca fiecare pacient să primească îngrijiri medicale de calitate într-un loc și un timp convenabil pentru el – indiferent de locația și dimensiunea orașului în care locuiește sau lucrează. În acest sens, are peste 200 de filiale proprii pentru prelevarea de probe, înregistrarea primară și prelucrarea materialului biologic – atât în ​​orașul Sofia, cât și în toată țara. Fiecare exemplar este codificat cu un cod individual și transportat conform cerințelor legale și standardelor internaționale. Cea mai mare parte a testelor de la SMDL „Ramus” OOD se efectuează în ziua prelevării, doar teste unice, specializate, sunt efectuate în program în anumite zile ale săptămânii.

Laboratorul „RAMUS” oferă acces individual la rezultate pentru fiecare pacient la adresa sa de Internet, precum și o opțiune de a trimite rezultatul final prin e-mail, sau prin parolă și SMS ID la telefonul indicat de pacient.

Echipa calificata

În cadrul laboratorului medical „RAMUS” lucrează peste cincizeci de specialişti cu studii superioare medicale şi specialităţi recunoscute în laborator clinic, microbiologie, virologie, imuno-hematologie, patologie clinică şi parazitologie medicală. În Laboratoarele Centrale și în filiale, pacienții sunt primiți de tehnicieni de laborator cu înaltă pregătire și experiență. Ramus oferă pacientului o consultație gratuită pentru alegerea programelor potrivite și interpretarea rezultatelor finale de către un medic cu o specialitate relevantă.

Ramus – printre laboratoarele de top din Europa și SUA

SMDL „Ramus” OOD are o vastă experiență și lucru de succes în diverse proiecte internaționale și studii clinice, precum și proiecte realizate în Bulgaria. Ori de câte ori este posibil, încercăm să îmbunătățim condițiile de muncă și serviciul pentru pacienți. Prin urmare, ne putem compara cu mândrie cu laboratoarele de top din Franța, Germania și SUA. În legătură cu această activitate, laboratorul este supus unor audituri lunare de către diverse companii internaționale specializate. Folosim software modern care stochează și protejează datele pacienților.

Puteți citi știri mai interesante și utile pe blogul nostru Ramus OOD, precum și să vă alăturați paginii noastre de Facebook!

Acreditare de formare

SMDL „Ramus” SRL este acreditată pentru formarea studenților și specialiștilor – medici și specialiști în învățământul superior non-medical în specialitățile de laborator clinic, chimie clinică, microbiologie și virologie.

Certificate

 

Certificat ISO 15189

Certificat ISO 17025

Toxoplasmoze

Toxoplasmoze

Infectiile cu Toxoplasma gondii cauzeaza rar toxoplasmoza si de obicei boala este asimptomatica, probleme serioase aparand in cazul in care organismul este imunosupresat si la fetusi.
Numai laboratorul poate stabili un diagnostic de certitudine.

read more
Patologia glandei tiroide

Patologia glandei tiroide

În cadrul laboratorului nostru se pot doza hormonii TSH si FT4 care reprezinta teste recomandate pentru diagnosticarea dar si supravegherea pacientilor cu afectiuni tiroidiene. Aceste analize sunt gratuite cu bilet de trimitere de la medicul de specialitate.

read more
Laboratoarele Ramus spun „nu” excesului de plastic

Laboratoarele Ramus spun „nu” excesului de plastic

- Povestește-ne în câteva cuvinte despre pașii pe care Laboratoarele Ramus îi fac în direcția eficienței energetice? - In cadrul Laboratoarelor Ramus folosim cele mai moderne echipamente, care ofera rezultate precise si la timp, dar economisesc si energie electrica si...

read more
Skip to content